Legepladsindretning

På legepladsen er det ikke kun de små, der skal kunne føle sig trygge. Sikkerhed handler også om, at de voksne trygt kan lade børnene lege uden at skulle bekymre sig om klemte fingre og det, der er værre.

Indretning af legepladser foregår altid med fokus på samspillet mellem funktionalitet og sikkerhed og vi tænker sikkerhed ind i alle elementerne, fra de store linier til de små detaljer – der er nemlig mange steder, det kan gå galt.

LEDONs legeredskaber er designet til at opnå den sikreste indretning af legepladser

Overflader på sandkasserne er belagt med skridfast gummi, så børnene ikke glider i vådt vejr. Samme teknologi er anvendt på sæder og ståflader. Vi har udviklet specialtov med indvævede stålwirer, der er hærværkssikret, så det både holder formen, og er umuligt at slide/skære over. Vi har endvidere et bredt udvalg af faldunderlag, der er godkendt til en faldhøjde op til 300 cm.

Vi vil, under denne rubrik, publicere artikler, der fortæller hvorledes den optimale legepladsindretning opnås. Disse artikler udgives i samarbejde med pædagoger, legepladsinspektører og ledende forskere på området.