Temaer

LEDONs legesystemer tilgængelige i flere forskellige temaer og de mest populære er de to vedligeholdelsesfrie temaaerie LEDON Explore og LEDON Castle.

Temaerne stimulerer både børnenes fantasi og skaber rammerne om rollelege, hvor sociale og sproglige kompetencer tilegnes og udvides.

LEDON Explore er en vedligeholdelsesfri serie i naturtro farver Herved får du det bedste fra to verdener. Mange kunder er meget glade for denne serie, fordi den indgår neutralt og naturligt i grønne områder. Børnene elsker at gå på opdagelse i junglen og finde nye veje til skatten. LEDON Explore både legesystemer, legehuse, gynger og vippedyr – alt i alt en serie til børn i alle aldre.

LEDON Castle er den ultimative temaverden for prinser og prinsesser. Det særlige for denne temaverden er, at den er udviklet i samarbejde med børn. Derfor kan vi garantere, at børnene vil elske at lege i denne verden, hvor fantasien får frit spil, og legeværdien er i top. LEDON Castle er også serien med de innovative tage, hvor solens stråler skinner gennem ruderne og giver farverige felter på jorden, som inspirer til lege som fx ’jorden er giftig’. LEDON Castle byder både på gyngende hængebroer, vippende fængsler, netsluser, skattekister, skjulte diamanter og meget mere. Ligesom LEDON Explore er denne serie også vedligeholdelsesfri.