Tunnelrutsjebaner

LEDON specialdesigner tunnelrutsjebaner til legepladser i hele verden og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen, så du får lige den rutsjebane, du har behov for. Se eksempler på nogle af vores tunnelrutsjebaner her på siden, eller se mere i vores nye tunnelbrochure.

LEDONs tunnelrutsjebaner har gennem 17 år vist sit værd. Kvalitet og legeværdi er i højsædet, og med hele otte forskellige rørkomponenter i fem forskellige farver er kombinationsmulighederne utallige. Tunnelrutsjebanerne er velegnede til indbygning i alle legesystemer og egner sig særdeles godt som terrænrutsjebaner. Tunnelen er konstrueret med korte drej, og derfor kan du skabe spændende løsninger selv på et begrænset areal. Med vores specialdesignede program TunnelMaker har vi mulighed for at designe en helt unik tunnelrutsjebane til dig.

Her er der ikke kun skruet op for mavekrilleren. Når børn rutsjer, styrkes motorikken, balancen og evnen til at bedømme afstand og fart – færdigheder, som ligger til grund for barnets fysiske og faglige udvikling.

Kan holde til den helt store tur

Tunnelrutsjebanerne bygger på en yderst solid og slidstærk konstruktion med op til 9 mm materialetykkelse og 24 bolte pr. samling.

De vedligeholdelses- og giftfrie tunnelrør er tilmed UV-beskyttede, og derfor giver vi 5 års garanti mod væsentlig nedfalmning. ­Genskin er minimalt takket være den matte overflade, og materialet er lyddæmpende.