Udvikling gennem leg

En af de allerbedste ting ved at være barn er, at man kan lære, mens man leger – helt uden at opdage det. Når børn leger, udvikler de sig.

LEDON har 37 års erfaring i at designe legeredskaber og tænke udvikling gennem leg – og var blandt de første, der tog børns leg alvorligt og begyndte at udvikle legeredskaber, der tog udgangspunkt i børnenes behov og som bevidst stimulerer og udfordrer børnene.

Vi var for eksempel én af de første, der begyndte at integrere forskellige legeaktiviteter i ét redskab for derved at motivere til fælles leg.

Leg er ikke bare leg – leg er vigtigt for børnenes udvikling. Og derfor er heller ikke bare legeredskaber. er udvikling gennem leg.

Legeredskaber med høj legeværdi betyder blandt andet, at de udfordrer børnene i forhold til deres alder, og at redskaberne bliver ved med at være sjove at lege med.

Vi vil, under denne rubrik, publicere artikler, som fortæller hvorledes børns udvikling stimuleres gennem leg. Disse artikler udgives i samarbejde med pædagoger, fysioterapeuter og ledende forskere på området.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores produkter, priser, eller sortiment, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontakt os: 74 82 65 65 eller info@ledon.dk

Bolte og skruer

Langt størstedelen af LEDONs legeredskaber er samlet med bolte, skruer eller specialdesignede alubøsninger. Alle bolte…